Mamić: Bilo koja rezerva Dinama bila bi pojačanje za Zvezdu

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić: Bilo koja rezerva Dinama bila bi pojačanje za Zvezdu

Zoran Mamić, trener i sportski direktor zagrebačkog Dinama, uveren da su igrači s njegove klupe kvaliteta za prvi tim Crvene zvezde.

Povod za ovakvu izjavu bio je Luis Ibanjez, dojučerašnji "mordri", koji je potpisao za Zvezdu.

- Dinamo je bez konkurencije u regionu. Najdominantniji smo. Bilo koji od naših rezervnih igrača pojačanje je za Crvenu zvezdu - jasan je bio hrvatski strateg. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tome u prilog govori i podatak da su Zagrepčani zaključili najveći transfer u istoriji hrvatskog fudbala. Marko Rog, reprezentativac iz redova RNK Split, koštao ih je čak tri miliona evra!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mamićeva provokacija: Svaka Dinamova rezerva bi bila pojačanje za Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2015

“Izdigli smo se u regionu“, kaže trener i sportski direktor Modrih..Izjava koja se sigurno neće dopasti navijačima Crvene zvezde, pa ni neutralnim ljubiteljima osiromašenog klupskog fudbala u Srbiji. Zoran Mamić, trener i sportski direktor Dinama, ocenio je u intervjuu za hrvatski portal 24sat.hr...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.