Makabi želi Bobana Marjanovića za TOP 16

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi želi Bobana Marjanovića za TOP 16

Ruski mediji preneli su da je Makabi Tel Aviv zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Crvene zvezde Bobana Marjanovića.
(FOTO: KK Crvena zvezda)
Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige. Pored Marjanovića, Makabi je zainteresovan i za beka Montepaskija iz Sijene Danijela Heketa, preneo je ruski sportski magazin Sport ekspres.
Trener Makabija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dejvid Blat rekao je pre mesec dana da je Marjanović veliki talenat i da ne razume kako već ne igra u američkoj NBA ligi.
Gledao sam svojevremeno Marjanovića u američkoj letnjoj ligi. On je veliki talenat i ne razumem kako već ne igra u NBA – rekao je Blat.
Marjanović (25) je na početku sezone prešao iz Mega Vizure u Crvenu zvezdu, a pre toga je nastupao za Radnički Kragujevac, Nižnji Novgorod, Žalgiris, moskovski CSKA i Hemofarm.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ražnatović: Nije istina da Makabi želi Marjanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Dec.2013, 10:21

U četvrtak popodne, iz Izraela, preko Rusije došla je vest da Makabi želi Bobana Marjanovića!. (FOTO: I. Milutinović). Prestižni ruski dnevnik „Sport ekspres“, objavio je kako su posle plasmana u Top 16 Evrolige, čelni ljudi izraelskog giganta rešili da ojačaju redove i voleli bi da dovedu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.