Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 14:55

"Magiko" se vratio na Marakanu - Zvezda predstavila Kataija

Doskorašnji fudbaler Los Anđeles galaksija i povremeni srpski reprezentativac Aleksandar Katai, novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je šampion Srbije.
Aleksandar Katai, nakon nekoliko sezona u Španiji i SAD, vratio se u Crvenu zvezdu i dobio ”desetku”, saopštili su crveno-beli.

Srpski fudbaler je za šampiona Srbije nastupao u dve sezone, od 2014. do 2016. godine, postigavši 25 ligaških golova.
Karijeru je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << započeo u Vojvodini, u kojoj je igrao u dva navrata, potom prešao u Olimpijakos (za koji nije zaigrao), bio član Ofija i Platanijasa, iz Zvezde prešao u Deportivo Alaves, a poslednje dve sezone proveo je u MLS ligi, igrajući za Čikago i LA Galaksi.
Katai, koji ima 29 godina, u Crvenu zvezdu dolazi kao slobodan igrač, pošto je prošlog meseca raskinuo ugovor sa Galaksijem, nakon rasističkog ispada njegove supruge Tee.
Nova/stara Zvezdina "desetka" u nacionalnom dresu upisala je devet nastupa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - "Magiko" se vratio kući!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020

Crvena zvezda potvrdila veliku vest...Navijači Crvene zvezde su jedva dočekali potvrdu velike vesti...Klub je saopštio da je novi-stari član postao povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Katai koji će nositi dres sa brojem 10...Prema ranijim informacijama, Katai je potpisao dvogodišnji ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Katai o Americi: "Kad se svi skupe, nemaju ono što ima Zvezda" (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020

Interesantna izjava Aleksandra Kataija...Aleksandar Katai se vratio u redove Crvene zvezde, u najboljim godinama kada najviše može da pokaže, a nakon svega što se dešavalo u Los Anđelesu gde je dobio otkaz ni kriv, ni dužan...Sada je spreman da preuzme odgovornost, a nosiće "desetku", brojku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.