Zvanično - Magiko se vratio kući!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 15:03

Zvanično - "Magiko" se vratio kući!

Crvena zvezda potvrdila veliku vest.

Navijači Crvene zvezde su jedva dočekali potvrdu velike vesti.

Klub je saopštio da je novi-stari član postao povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Katai koji će nositi dres sa brojem 10.

Prema ranijim informacijama, Katai je potpisao dvogodišnji ugovor uz godišnju platu od 480.000 evra.

Zbog pandemije koronavirusa, koja je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << buknula u našoj zemlji, neće biti zvanične promocije Kataija u prisustvo novinara, a on će se već u subotu od 10 časova javiti treneru Dejanu Stankoviću na prozivci, nakon čega će krenuti put Divčibara sa ekipom na prvi deo priprema za novu sezonu.

Katai je ostao bez ugovora sa Los Anđeles Galaksijem zbog objava njegove supruge Tee na društvneim mrežama koja je vređala demostrante koji su protestovali zbog ubistva Afro-amerikanca Džordža Flojda.

U prvom mandatu u Zvezdi (2014-2016), 29-godišnji ofanzivac je odigrao 57 mečeva i postigao 25 golova.

View this post on Instagram

❗️ Magiko se vratio kući ❗️ 📝 ZVANIČNO: @aleksandarkatai je nova 🔟 Crvene zvezde! 🔥🔥🔥 #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jul 10, 2020 at 5:30am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HVALA TI TEA: Navijači Zvezde masovno pišu Kataijevoj ženi

Izvor: Kurir, 10.Jul.2020

Aleksandar Katai se bez obeštećenja vratio u Crvenu zvezdu, jer je da podsetimo, dobio otkaz u Los Anđeles Galaksiju, gde je prethodno potpisao dvogodišnji ugovor, ali nije stigao ni da debituje za novi klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.