MALO SE ZANEO: Teodosić se ”pogubio” u grotlu Arene, a onda mu je prišao Mirotić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 22:37

MALO SE ZANEO: Teodosić se ”pogubio” u grotlu Arene, a onda mu je prišao Mirotić (VIDEO)

Situacija koja je privukla pažnju...

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Olimpiju Milano u utakmici desetog kola Evrolige. "Štark Arena" je ponovo popunjena do krajnjih, a upravo je atmosfera kakvu su napravile Delije omela najiskusnijeg igrača.

Prilikom intoniranja himne elitnog takmičenja domaći navijači su standarndo nadglasali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razglas. Miloš Teodosić je za to vreme posmatrao šta se događa na tribinama, kada mu je prišao Nikola Mirotić.

Zagledao se plej Zvezde i nije primetio kolegu u prvih mah, ali se nakon nekoliko trenutaka uredno pozdravio. Sve to je uhvatilo oko kamere.

Teo se pogubio u grotlu arene pic.twitter.com/RUI6czSQB7

— Rade Fantastični (@RFantasticni) November 24, 2023

Crvena zvezda je u prošlom kolu poražena od Ollimpijakosa u Pireju i protiv Italijana će probati da se vrati na pobednički kolosek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.