Luković u Srbiji, čeka povratak Džajića iz Slovenije

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jan.2014, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković u Srbiji, čeka povratak Džajića iz Slovenije

Zenit je završio prvu fazu priprema u Dohi, pre selidbe u Izrael igrači su dobili slobodno da posete porodice.
(FOTO: FK Zenit)
To je iskoristio i Aleksandar Luković da doputuje u Srbiju, pa se očekuje i da se na Marakani sretne sa čelnicima Crvene zvezde posle Džajićevog povratka iz Slovenije.
Dani prolaze, a ne pronalazi se finansijski model za Lukovićev povratak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvenu zvezdu. Situacija bi trebalo da bude izvesnija u ponedeljak, pre nego što se Zenit uputi na drugu fazu priprema.
Trener Lučano Spaleti ne računa ozbiljno na Lukovića, ali iskusni defanzivac ne želi da napusti klub u slučaju da ostane bez značajne svote novca.
Dođe li u Crvenu zvezdu, biće to isključivo zahvaljujući generalnom sponzoru klubova iz Beograda i Sankt Peterburga – „Gazpromu“.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Luković u Srbiji, čeka Džajića!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2014

Defanzivac Zenita završio sa prvim delom priprema, pa bi trebalo uskoro da se sretne sa čelnicima Crvene zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.