Ludnica na Čairu, igrači prekinuli Lalatov intervju, ali uspeo je da otkrije da li ostaje u Radničkom!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ludnica'' na Čairu, igrači prekinuli Lalatov intervju, ali uspeo je da otkrije da li ostaje u Radničkom!

Detalji koje smo videli neposredno po završetka meča u Nišu najbolje ilustruju atmosferu u odličnoj ekipi Radničkog.

Bilo je u proteklom periodu različitih spekulacija o navodnom nezadovoljstvu Nišlija radom trenera Nenada Lalatovića, s obzirom da je ove jeseni propustio par utakmica, ali rezultati koje ostvaruje sa ekipom Radničkog njemu idu u prilog.

Tim sa Čaira je večeras zaustavio i vodeću Crvenu zvezdu, Radnički je izborio bod, bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:2, a u finišu je imao preko Drinčića šansu i za potpuni trijumf.

Bilo kako bilo, Radnički je odlično odigrao, a da je zadovoljstvo u ovoj ekipi ogromno, najbolje se videlo posle meča, kada je Lalatović prišao reporterki TV ''Arena Sport'' Jovani Guzijan da gledaocima iznese svoje prve utiske.

Ali, dok mu je ona postavljala pitanje, Lalatoviću su pritrčali njegovi igrači i na rukama ga držali nekoliko trenutaka.

Kada se atmosfera donekle simirila, Lalatović je, između ostalog, potvrdio i da sa Radničkim ima ugovor do decembra, posle čega će razmotriti ponude iz inostranstva. Ukoliko one ne budu zadovoljavajuće, on ne bi imao ništa protiv da ostane na Čairu i sa Radničkim se na proleće bori za trofej.





''Čestitam mojim sjajnim momcima, ostavili smo srce na terenu, pokazali da možemo da igramo protiv Zvezde. Nije bilo lako vratiti se posle rano primljenog gola, ali ja sam ponosan na svoje igrače, danas je čast biti trener Radničkog.





Kada sam dolazio ovde, dogovorio sam saradnju do decembra, da tada mogu da promenim sredinu, imam nekih ponuda, nije da nemam, ali ako bude došla neka povoljna možda napustim Radnički, ako ne, videćemo u decembru'', poručio je Lalatović.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.