Loše izdanje Zvezde, poraz od Toronta rezultatom 1:0

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše izdanje Zvezde, poraz od Toronta rezultatom 1:0

Fudbaleri Crvene zvezde su izgubili od Toronta rezultatom 1:0 i upisali prvi poraz na pripremama u Antaliji.

Trener Robert Prosinečki je odlučio da pruži priliku igračima koji nisu igrali protiv Spartaka iz Trnave (2:1) i započeo je utakmicu u sastavu: Stamenković, Binić, Mikić, Ćosić, Ignjatijević, Isah, Milovanović, Vešović, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Lazović, Perović, Trifunović. Igrali su još Bogdanović, Stojković i Jeftić.

Ova postava crveno-belih je odigrala znatno slabije od one koja je savladala Spartak, pa je jasno ko će činiti okosnicu tima u nastavku sezone.

Zvezda je u prvom poluvremenu stigla do nekoliko poluprilika, uglavnom zahvaljujući trudu solidnog Vešovića, ali je ostatak ekipe zakazao. Toronto se bolje snašao i u 41. minutu je Stinson savladao Stamenkovića posle kiksa Binića.

Crveno-beli su u nastavku odigrali još slabije, pa nije bilo promene rezultata, a ekipa Arona Vintera je lako sačuvala prednost.

Kanađani su u sredu igrali i sa Partizanom, a konačni rezultat je bio 1:1.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.