Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.

Još uvek su sveža sećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpeo veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".

Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbegnu bilo kakve kontroverze, iako je Šaćiri trenutno u drugom planu kod menadžera Jirgena Klopa.

Englezi podsećaju na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je, u slučaju dolaska Šaćirija u Beograd, dužnost kluba da sve prođe u najboljem redu, ali i da veruje da će 25-godišnji fudbaler biti "manji od makovog zrna".

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula igra se 6. novembra u 4. kolu Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANAC IPAK NE DOLAZI: Liverpul ne sme da dovede Šaćirija u Beograd!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2018

Švajcarske reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Englezi se uplašili, stop za Šaćirija?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018

U Liverpulu ne žele probleme...Đerdan Šaćiri je u centru pažnje, ponovo...Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u nedavnom intervjuu za "Kurir" pominjao da će učiniti da Šaćiri bude zaštićen, ali i da zna da reprezentativac Švajcarske neće imati toplu dobrodošlicu na stadionu...

Nastavak na Sportske.net...

Liverpul bez Šaćirija u Beogradu protiv Zvezde?

Izvor: Mondo, 21.Sep.2018

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje crbeno-belima u meču Lige šampiona...Foto: Guliver/Getty images/Clive Rose..Liverpul razmatra da na meč u novembru protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona dođe u nekompletnom sastavu...Engleski klub mogao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.