Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona. Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.   Još uvek su sveža sećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpeo veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".    Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbegnu bilo...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Liverpul ne dovodi Šaćirija?

Izvor: Danas, 21.Sep.2018

Đerdan Šaćiri prema tvrdnji engleskih medija sigurno neće doputovati u Beograd sa Liverpulom na meč Lige šampiona 6. novembra. Članak Liverpul ne dovodi Šaćirija? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.