Le Talek pred transferom karijere, otvara mu se i put ka EP?!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 22:02

Le Talek pred transferom karijere, otvara mu se i put ka EP?!

Luda priča!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek mogao bi karijeru da nastavi u Rusiji i to pod posebnim uslovima.

Kako su preneli ruski mediji, za Le Taleka je interesovanje pokazao moskovski Dinamo, ali to nije sve, jer mu se istovremeno otvara mogućnost i da postane reprezentativac Rusije!

Le Talekova supruga je Ruskinja, živi u Moskvi i zbog toga je već pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << procedura dobijanja ruskog pasoša.

Le Talek je ispisao istoriju u Crvenoj zvezdi od 2016. do 2018. godine, osvojivši dve titule, uz istorijsko učešće u Ligi Evrope u sezoni 2017/18, nakon čega je otišao u Monpelje.

U francuskom klubu bio je standardan, ali sada je vreme za novi korak u karijeri.

Le Talek je pre dve nedelje napunio 30 godina, pred njim je još dobrih sezona, a ruski mediji ne isključuju mogućnost igranja za reprezentaciju, pošto je za svoju domovinu igrao za sve mlađe selekcije, zaključno sa omladinskom 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vidić je hteo da ide da se bori na Kosovo": Ruski fudbaler impresioniran "srpskom stenom"

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2020, 09:49

Fudbaler Urala Varazdat Arojan je pričao o najboljim defanzivcima koji su igrali u Rusiji, pa se dotakao i Vidića Nemanja Vidić, bivši kapiten Mančester junajteda, čovek kome je veliki Aleks Ferguson najviše verovao, a saigrači mu dali nadimak "srpska stena" pomalo je zaboravljen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.