Le Talek dobija pasoš i prelazi u Dinamo?

Izvor: B92, 03.Maj.2020, 19:57

Le Talek dobija pasoš i prelazi u Dinamo?

Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek mogao bi karijeru da nastavi u Rusiji.

Za njegove usluge zainteresovan je moskovski Dinamo, a ujedno i fudbalska reprezentacija Rusije koja je već izrazila želju da "naturalizuje" Francuza.

Le Talekova devojka je Ruskinja, živi u Moskvi i procedura za dobjanje pasoša već je pokrenuta, prenosi ruski "Čempionat".

Iskusni "univerzalac" trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra za Monpelje u domovini, gde je standardan već dve sezone standardan. U prošloj sezoni odigrao je svaki meč.

Interesovanje Rusa, i to dvostruko, svakako postoji. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati pregovori. Ugovor sa Monpeljeom traje mu do leta 2022. godine.

Francuz je dres Zvezde nosio od 2016. do 2018. godine i u tom periodu je osvojio dve titule šampiona Srbije, uz učešće u nokaut fazi Lige Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Le Talek pred transferom karijere, otvara mu se i put ka EP?!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020

Luda priča!..Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek mogao bi karijeru da nastavi u Rusiji i to pod posebnim uslovima...Kako su preneli ruski mediji, za Le Taleka je interesovanje pokazao moskovski Dinamo, ali to nije sve, jer mu se istovremeno otvara mogućnost i da postane reprezentativac Rusije!..Le...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.