Lazić zna recept za Olimpijakos: Da nateramo Spanulisa da što više greši

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić zna recept za Olimpijakos: Da nateramo Spanulisa da što više greši

Crvena zvezda Telekom protiv Olimpijakosa. U petak, u 19 časova, u beogradskoj "Kombank areni", košarkaši dva tima boriće se za bodove u okviru 4. kola Evrolige. Pirejski crveno-beli imaju maksimalan učinak, dok su beogradski jednom poraženi. Uz trenera Dejana Radonjića meč sa grčkim timom najavio je i Branko Lazić.

- Znamo ko nam dolazi. Siguran sam da će utakmica biti veoma dobra. Želimo da pružimo iste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << partije kao u prva dva susreta u Areni i nadam se pobedi - kazao je Lazić i odgovorio na pitanje da li je spreman plan za zaustavljanje Vasilisa Spanulisa.

- To je veoma teško, ali ćemo da se potrudimo da broj poena i asistencija svedemo na prihvatljiv nivo. Takođe ćemo da pokušamo da ga nateramo da što više greši - objasnio je Lazić.

Kapije "Arene" biće otvorene već u 16.30, a na navijače je apelovano da dođu ranije kako bi se izbegle gužve.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Zvezda uterala strah kladionicama

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2014

Odbrojavanje do spektakla je počelo. Na noge Crvenoj zvezdi u petak od 19 časova u "Kombank areni" stiže bratski Olimpijakos. Zanimljivo, iako su gosti iz Pireja mnogo renomiraniji klub koji je dva puta u poslednje tri sezone bio šampion Evrope, beogradski crveno-beli su favoriti na kladionicama...Kod...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.