Lazić: Znam šta je bio ključ pobede nad Partizanom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Znam šta je bio ključ pobede nad Partizanom

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana (77:71), a kapiten crveno-belih Branko Lazić našalio sa novinarima posle pobede njegovog tima nad crno-belima.

- Za pobedu je ključno bilo to što smo promenili dresove - rekao je Branko Lazić uz osmeh, ali se brzo uozbiljio.

- Šalim se, mislim da je najvažnije bilo to da smo nastavili da igramo agresivno. U prvom poluvremenu oni su pogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neke šuteve, a mi smo i dalje igrali svoju igru. Iz te odbrane i pritiska usledili su njihovi promašaji, a mi smo to koristili - rekao je kapiten crveno-belih.

On se nije složio sa konstatacijom da je ovo bila rutinska pobeda.

- To nije tačno, nije bila rutinska pobeda. Ovo je derbi, a u njemu moraš da igraš svih 40 minuta kolika god da je razlika - rekao je Lazić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.