Lalatoviću je SAT doneo sreću, hoće li i drugima?

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatoviću je SAT doneo sreću, hoće li i drugima?

FSS će ubuduće nagrađivati strelce najlepših golova. Prvi je prizanje dobio Branko Jovičić iz Crvene zvezde.

Foto: MN Press

  Fudbalski savez Srbije pripremio je lepo iznenađenje za fudbalere Super i Prve lige u sezoni 2019/20!

Posle svakog odigranog kola, strelac najlepšeg gola na utakmicama elitnog ranga dobijaće na poklon najnoviji model ručnog sata, a ista nagrada uručivaće se i strelcu "Gola meseca" u Prvoj ligi Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Specijalni žiri koji bira pobednika činiće po trojica trenera čiji igrači nisu među predlozima za najlepši gol i ljubitelji fudbala širom Srbije koji će preko društvenih mreža FSS imati priliku da glasaju za svoje favorite. Ime pobednika biće objavljivano petkom na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Imajući u vidu da je 2. kolo SLS bilo nekompletno zbog odlaganja dve utakmice, za strelca najlepšeg gola 1. kola domaćeg šampionata proglašen je fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

POGLEDAJTE TAJ GOL PROTIV JAVORA:

Izvor: Arena Sport/MONDO

Jovičiću će nagrada biti uručena za 20 dana, kada se vrati iz Rima, gde je imao operaciju kolena zbog koje će morati da pauzira do zime.

Za njegov gol protiv Javora glasali su treneri Vojvodine (Nenad Lalatović) i Mačve (Darko Tešović), dok se šef stručnog štaba Čukaričkog, Aleksandar Veselinović, opredelio za pogodak igrača TSC-a Vladimira Silađija.

Trener novosadskog superligaša Nenad Lalatović je sa zadovoljstvom prihvatio učešće u anketi FSS i otkrio jedan interesantan detalj iz svoje karijere:

"Golovi su suština fudbala i raduje me informacija da će strelci i ove sezone imati dodatni motiv da na što atraktivniji način tresu protivnike mreže. Ja sam svojevremeno bio dobitnik sata koji mi je kasnije doneo mnogo sreće u trenerskoj karijeri. Stekao sam u jednom trenutku utisak da nijednu utakmicu ne mogu da izgubim kada taj sat imam na ruci. Zato bih da pohvalim akciju Fudbalskog saveza Srbiji koja je u stvari nastavak jedne lepe tradicije i ovom prilikom glasam za gol Branka Jovičića", rekao je Lalatović

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.