Lalatović o tituli: Sanjamo i mirno spavamo

Izvor: Mondo, 22.Sep.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović o tituli: Sanjamo i mirno spavamo

Trener Vojvodine kaže da se borba za najviši plasman u tom klubu drugačije doživljava nego u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Ekipa Vojvodine iskoristila je poraz Crvene zvezde u "večitom" derbiju da posle devet odigranih kola izbije na prvo mesto superligaške tabele.

Raspored je hteo da prvi test u ulozi lidera bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gostovanje aktuelnom šampionu i dojučerašnjem lideru.

Lalatović je u razgovoru za "Blic" izjavio da se u psihološkom smislu ništa nije promenilo posle nedelje uveče i da je borba za titulu i dalje imperativ Zvezde i Partizana, dok Vojvodina "samo želi da svaki meč odigra što bolje i ostane među prva tri na tabeli".

"Vojvodina je veliki klub, trenutno je prva i voleli bismo da se zadržimo na vrhu što je duže moguće. To je san koji sanjamo, ali nije da zbog toga ne možemo da spavamo, kao što ne mogu u Zvezdi i Partizanu. 'Večiti' se već godinama smenjuju na vrhu i na njima je ogroman pritisak. Nama ako se desi nešto lepo, desiće se", kaže trenutno najpopularniji mladi trener u Srbiji.

Meč Zvezda - Vojvodina igra se u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a Novosađani će u Beograd doputovati sa bodom prednosti.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.