Lalatović najbliži Zvezdi, u čekaonici i Krunić

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović najbliži Zvezdi, u čekaonici i Krunić

Nenad Lalatović, trener Napretka i bivši kapiten Crvene zvezde, najbliži je klupi kluba sa Marakane.
(FOTO: N. Negovanović)
U čekaonici za posao u šampionu Srbije je i Simo Krunić.
Zvezdan Terzić je sa obojicom u odličnim odnosima, Kruniću je već bio poslodavac u OFK Beogradu. Najveći trenerski uspeh nije zabeležio na Staroj Karaburmi, već u Jagodini 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kad je osvojio Kup Srbije.
Lalatović, rođen 1977. godine, nije preskakao stepenice u karijeri ni kao igrač. Do statusa standardnog prvotimca najtrofejnijeg srpskog kluba kalio se u OFK Beogradu, kragujevačkom Radničkom i Milicionaru.
Trenerski staž započeo je u Sremu iz Sremske Mitrovice, zatim je više od dve godine u Prvoj ligi vodio novosadski Proleter. Ekipa sa Slane bare igrala je dobar fudbal, uvek na gol više, što je bila preporuka Voždovcu da ga angažuje.
Uprkos zadovoljavajućim rezultatima, rastali su se zimus zbog različitih stavova. Preselio se u Napredak i nastavio gde je stao.
Da li je jednogodišnji staž na superligaškoj sceni dovoljan za preuzimanje rekordera po broju titula? Mišljenja su sigurno podeljena, nesumnjivo je i da je Lalatović spreman da prihvati izazov.


Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.