Lalatović: Promašimo sa pola metra, posle i Jović u 45... Realizacija je za analizu!

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Promašimo sa pola metra, posle i Jović u 45... Realizacija je za analizu!

Poprilično je bio ljut Nenad Lalatović posle utakmice njegove Crvene zvezde protiv Rada u Kupu Srbije. Kako i ne bi, kada je njegov tim doživeo eliminaciju u ranoj fazi takmičenja. Zvezda nije postigla gol iz igre na poslednja tri meča i jasno je kao dan da je realizacija najveća muka Zvezde u ovom trenutku.

- Mislim da smo prvo poluvreme igrali dobro i bili bolji. Imali smo tri stopostotne šanse. Sa pola metra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << promašili, posle i Luka Jović u 45 minutu. To je za analizu. Onda primimo gol iz prve šanse... Imamo dominaciju, stvaramo prilike, ali nema realizacije. Čestitam Radu, a mi se okrećemo prvenstvu - poručio je Lalatović za TV Arena.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.