LUDILO PAVKOV NE PRESTAJE: Zvezdin napadač dobio i crtani film (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO PAVKOV NE PRESTAJE: Zvezdin napadač dobio i crtani film (VIDEO)

Crveno-beli savladali Liverpul u Beogradu.

Crvena zvezda je juče savladala Liverpul sa 2:0 i tako napravila veliko iznenađenje u Ligi šampiona, a taj trijumf je već dobio i svoju animiranu verizju.

SRPSKA TROBOJKA I DVE REČI: OVO je komentar Nemanja Matića posle pobede Zvezde nad Liverpulom (FOTO)

NIJE MU BILO SVEJEDNO: Karlo Anćeloti je OVAKO reagovao kad je saznao da je Zvezda pobedila Liverpul (FOTO)

Jedan od popularnih kanala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ''You Tube'' koji crtanim filmovima prikazuje dešavanja sa najvažnijih fudbalskih utakmica, ''JustCartoons'', prikazao je animacijom u trajanju od 30 sekundi prikazao detalje sa meča, tačnije trenutak kada Milan Pavkov postiže gol posle kornera koji je izveo Marko Marin, a odbrana Liverpula prikazana je kao uspavana koja već sanja o trofeju.

Ovo je bio samo prvi deo od 30 sekundi, a uskoro se očekuje i kompletan crtani film posvećen velikom Zvezdinom trijumfu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

I Le Talek u euforiji, Pavkov dobio novi nadimak (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018

Bivši fudbaler Crvene zvezde i dalje je privržen crveno-belima kao da je i dalje na Marakani...Nismo ni sumnjali, sinoć je burno proslavio Zvezdinu istorijsku pobedu nad Liverpulom u Ligi šampiona (2:0), oduševljen onim što je video na terenu našeg najvećeg stadiona...Tim povodom se oglasio na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.