LALATOVIĆ: Boli me što ova ekipa Čukaričkog igra plej-aut, ali je tako moralo (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Boli me što ova ekipa Čukaričkog igra plej-aut, ali je tako moralo (FOTO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da je današnja utakmica protiv Čukaričkog pokazala da je njegova nova ekipa u psihološkoj krizi, ali da se nada da će se popraviti u narednom periodu.

– Nije lako, situacija je teška u ovom momentu, ali moramo to da prebrodimo. Zvezda je stvarno u psihološkoj krizi poslednjih mesec dana, što se danas videlo. Novi trener, novi zahtevi. Ova utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mi je poslužila da vidim mogućnosti pojedinih igrača, rekao je Đurovski novinarima posle utakmice.
Zvezda je izgubila od Čukaričkog sa 2:1 na svom stadionu, ali je prošla u finale Kupa Srbije pošto je u prvoj utakmici polufinala pobedila sa 4:1.
– Čestitke igračima Zvezde jer su izdržali, moglo je da bude i gore da je Čukarički iskoristio još neku šansu. Naredne utakmice će sigurno biti drugačije od ove. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali je ovo prva utakmica i prošli smo u finale, što nam daje nadu da ćemo se popraviti u narednom periodu, dodao je novi strateg crveno-belih.
On je pohvalio ekipu Čukaričkog, za koje je rekao da je pokazala dobar fudbal i da ga je prijatno iznenadila. Takođe, poželeo joj je sve najbolje u tri preostale utakmice plej-auta Superlige, iako joj one ne znače mnogo.
– Čukarički je izvanredno igrao, zaklučio je Boško Đurovski.
Finale će se igrati 27. maja, a protivnik će biti Partizan ili Vojvodina.
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Zvezdi na prolasku u finale i poželeo joj „duplu krunu“, a svojim fudbalerima na igri i pobedi.
– Teško je bilo da tražimo prolaz ako moramo da pobedimo Zvezdu sa 4:0 na ‘Marakani’. Došli smo da se nadigravamo i pokažemo da je prva utakmica bila loš dan, loše prvo poluvreme. Ne mogu da kažem da je zaslužena, ali je veoma bitna pobeda, četvrta u nizu što me posebno raduje, rekao je Lalatović.
On je ponovio da ga boli što Čukarički igra plej-aut, a ne plej-of srpskog prvenstva.
– Boli me to što ova ekipa Čukaričkog igra plej-aut, ali to je tako moralo da bude, tu smo i izdržaćemo do kraja. Nadam se da ćemo sledeće sezone boriti za Evropu jer Čukarički kao klub i igrači to zaslužuju, dodao je šef struke ‘Brđana’.
Fudbaleri Čukaričkog Đorđe Đurić iznet je pred kraj utakmice sa terena jer je dobio udarac u glavu i posekotinu, a Lalatović je rekao da će on biti dobro.
FOTO: STARSPORT

The post LALATOVIĆ: Boli me što ova ekipa Čukaričkog igra plej-aut, ali je tako moralo (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.