Krstović otkrio tajnu, Borjan najzaslužniji za pogodak!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 11:30

Krstović otkrio tajnu, Borjan najzaslužniji za pogodak!

Kapiten Zvezde se našao Crnogorcu.

Crvena zvezda je u nedelju dosta lako izašla na kraj sa Mačvom, u Šapcu je bilo 3:0 za "crveno-bele".

Led je probio mladi Nikola Krstović koji je dao prvi gol u 24. minutu.

U razgovoru za Sportski žurnal, Crnogorac je otkrio zanimljivu anegdotu pred početak meča.

"Moji najveći prijatelji van terena su Borjan, Gobelja, Bakula (Jovičić) i Petrović. Svakodnevno su uz mene i ne mogu da kažem ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je najbolji ili najveći. Ovog puta Borjan mi je uputio posebnu čestitku posle posle gola, jer sam  igrao u njegovim kopačkama. Moje sa gvozdenim kramponima sam zaboravio na Marakani, a zbog kiše su mi bile neophodne. Uskočio je golman sa svojim i rekao pred meč da ako dam gol moram da dođem kod njega u zagrljaj. Hvala mu do neba, jer mi trener Stanković nije dao da igram sa plastičnim kramponima", rekao je Krstović.

Posle ulaska sa klupe na Marakani u duelu sa Radničkim, sada je zatresao mrežu što je najbolja moguća preporuka stručnom štabu Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.