Krasnodarova akademija – druga dimenzija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasnodarova akademija – druga dimenzija (VIDEO)

Protivnik beogradskih crveno-belih poseduje sve što imaju i najveći klubovi u Evropi

Epilog žreba za plej-of Lige Evope izazvao je različito raspoloženje među navijačima Crvene zvezde. Krasnodar nije ime koje samo po sebi izaziva strah kod protivnika, ali je reč o klubu koji se po organizaciji i ulaganju iz godine u godinu ozbiljno približava najvećim timovima ruske Premijer lige.

Krasnodarov >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << velelepni stadion, otvoren prošle godine za potrebe Svetskog prvenstva, nije jedina stvar kojom se ponose u ovom klubu, već je tu i klupska akademija koja poseduje najmodernije uslove za razvoj dece i mladih fudbalera.

Sve to je detaljno na zvaničnom You Tube kanalu ruskog kluba. Krasnodar ima sve uslove koje poseduju najveći klubovi u Evropi.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.