Krajinović objasnio - Da li je ovo razlog što Delije nisu napunile Arenu?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović objasnio - Da li je ovo razlog što ''Delije'' nisu napunile ''Arenu''?

Ali, i pored toga, Zvezda je OPET bila najgledanija!

Iako su mnogi sinoć bili razočarani što navijači Crvene zvezde nisu napunili tribine beogradske ''Arene'', brojke posle sedmog kola govore nešto drugo.

Naime, Crvena zvezda mts je u sedmom kolu Evrolige imala najbrojniju podršku, a evo i kompletnog pregleda broja navijača na svih osam utakmica ovog kola:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda mts - CSKA: 13.467 gledalaca

Panatinaikos - Himki: 10.500

Makabi - Efes: 11.060

Baskonija - Real Madrid: 10.639

Unikaha - Žalgiris: 6.866

Fenerbahče - Olimpijakos: 12.928

Brose Bamberg - Barselona: 8.000

Valensija - Armani: 8.400 gledalaca


Naravno, popularne ''Delije'' su navikle ovdašnju javnost na još spektakularniju atmosferu i izazivale divljenje širom Evrope, ali naš poznati teniser Filip Krajinović, koj je sinoć u društvu Novaka Đokovića bodrio crveno-bele protiv CSKA (59:85), ima razumeanja i za nešto slabiju posetu.



''Žao mi je što tribine nisu popunjene, ali verujem da ljudi rade, da imaju obaveze... Super je što je i ovoliko navijača došlo da bodri Zvezdu'',
zaključio je Krajinović, a prenosi ''Žurnal''.

Šta vi kažete, da li su ''radne obaveze'' pravi razlog što poseta sinoć nije bila bolja i šta treba da se promeni da atmsfera ponovo bude kao prošlosezonska?
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nebojša Čović: ''Moram da kažem, Partizan je degenerisan '93'' (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017

Prvi čovek Crvene zvezde mts gostovao je u Jutarnjem programu Happy TV i tom prilikom se osvrnuo i na svoje košarkaške početke u Partizanu, ali i naglasio šta se to promenilo 1993. godine...Uoči jučerašnje utakmice između Crvene zvezde mts i moskovskog CSKA, Nebojša Čović je gostovao u emisiji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.