Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Izvor: RTS, 09.Nov.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrojne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali i obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester siti.
Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera Slaviše Jokanovića i srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reprezentativca Aleksandra Mitrovića, još jednom osvrnuo na utakmicu sa crveno-belima.

"Doživeli smo snažan udarac, nismo ga očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali dešava se. Bili smo loši i niko to neće da ospori, ali niko ne može da kaže da je Crvena zvezda kao prošlosezonski Maribor (pobedili ih sa 7:0 i 3:0, prim. aut.). Prestanite da poredite ta dva kluba", obratio se novinarima Klop.
Dve nedelje ranije, Liverpul je prvaka Srbije savladao sa 4:0 na Enfildu, ali Klop ističe da je meč na stadionu "Rajko Mitić" potpuno drugačiji.
"Jaka je konkurencija u svim takmičenjima, ali nemamo problem sa tim. Ne možemo da pričamo stalno o prošloj sezoni... Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a kada to uradimo, neki očekuju izvinjenje jer ne radimo to kao Mančester siti. Ima prostora za napredak, nema razloga za negativnosti", objašnjava Klop.
Liverpulov trener je uveren da će se "crveni" protiv Fulama pokazati u drugačijem izdanju i tako se bar donekle opravdati zbog slabog izdanja u Beogradu.
"Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. U ostalim utakmicama bili smo veoma dobri", poručio je Klop.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrijne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester Siti...Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.