ESPN ODUŠEVLjEN CRVENO-BELIMA: U idealnoj postavi trojica iz Zvezde!

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ESPN" ODUŠEVLjEN CRVENO-BELIMA: U idealnoj postavi trojica iz Zvezde!

Jedan do najpoznatijih svetskih medija je objavio startnih 11 četvrtog kola Lige šampiona i među njima su se našla i tri igrača srpskog tima Crvena zvezda je oduševila sve. Izuzetak nije bio ni jedan od najpoznatijih svetskih medija - “ESPN”. Oni su na svom portalu objavili idealnu postavu četvrtog kola Lige šampiona. U njoj su se našla čak tri igrača Crvene zvezde - Milan Borjan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vujadin Savić i naravno Milan Pavkov. O svakom od njih su dali obrazloženje - Borjan. - Kanadski golman je bio neverovatan u šokantnoj pobedi protiv Liverpula. U drugom poluvremenu je imao nekoliko odličnih intervencija, ali ono što je bilo impresivno jeste njegovo samopouzdanje da uhvati loptu, izboksuje i reši sve što ide u njegovom pravcu. U nekoliko navrata je izlazio do ivice šesnaesterca posle centaršuteva gostiju. Njegov uticaj možda nije bio toliko primećen u neverovatnoj večeri u srpskoj prestonici.PROČITAJTE JOŠ: RAME UZ RAME SA KEJNOM I RONALDOM: Pavkov u užem izboru za najboljeg igrača i gol kola u LŠ Kada je u pitanju štoper crveno-belih kažu: - Kapiten je propustio poraz na “Enfildu” koji nije davao naznake da bi mogli da se izbore sa Klopovom četom na “Marakani”. Međutim, Savić se vratio u utorak uveče i odigrao herojski, posebno u završnici kada je Liverpul napadao. Imao je kontrolu, smirenost i bio je lider poslednje linije koja se suočavala sa pritiscima. Njegovo inspirativno prisustvo je bilo jedan od ključnih faktora jednog od najvećih šokova u Ligi šampiona.PROČITAJTE JOŠ: ŠUTIRAO U TARABE, IZBUŠIO LIVERPUL: Reporteri “Novosti” u rodnom mestu junaka Zvezde Milana Pavkova Naravno, najviše pohvala je dobio dvostruki strelac. - Kakav performans Pavkova, čoveka koji je rezervni napadač Zvezde, u trijumfu protiv Liverpula. Njegov prvi gol, “munjevit” udarac glavom nije dao šansu Alisonu, ali je to nadmašio nešto kasnije sa fenomenalnim udarcem iz velike udaljenosti. Možda ne deluje toliko ozbiljno, ali je pokazao da ume i sa loptom na zemlji, kreirao je kontranapade uz jedan pas za pamćenje iz prve u drugom delu igre. On je heroj, zasluženo i proslavljao je sa publikom po završetku meča. Idealni tim čine: Borjan (C.Zvezda) - Kaderabek (Hofenhajm), Savić (C.Zvezda), Bonući (Juventus), Manolas (Roma), Bernat (Bajern Minhen) - Soler (Valensija), Vormer (Briž), Mata (Mančester Junajted) - Kejn (Totenhem), Pavkov (C.Zvezda).

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO SE VOLI ZVEZDA: U jednoj Osnovnoj školi čas je počao na NEVEROVATAN način! Ovo ima samo u Srbiji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Nov.2018

Fudbaleri Zvezde napravili su istorijski podvig pobedom nad ekipom Liverpula u okviru četvrtog kola Lige šampiona rezultatom 2:0 (2:0). 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.