Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrijne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester Siti.

Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera Slaviše Jokanovića i srpskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksandra Mitrovića, još jednom osvrnuo na utakmicu sa crveno-belima.

"Doživeli smo snažan udarac i nismo ga očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali dešava se. Bili smo loši i niko to neće da ospori, ali niko ne može da kaže da je Crvena zvezda kao prošlosezonski Maribor (pobedili ih 7:0 i 3:0 prim. aut). Prestanite da poredite ta dva kluba", obratio se novinarima Klop.

Dve nedelje ranije Liverpul je prvaka Srbije savladao 4:0 na Enfildu, ali Klop ističe da je meč na stadionu "Rajko Mitić" potpuno druga priča.

"Jaka je konkurencija u svim takmičenjima, ali nemamo problem sa tim. Ne možemo da pričamo stalno o prošloj sezoni... Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a kada to uradimo neki očekuju izvinjenje jer ne radimo to kao Mančester Siti. Postoji mesta za napredak i nema razloga za negativnosti".

Klop je uveren da će "crveni" protiv Fulama pokazati reakciju zbog slabog izdanja u Beogradu.

"Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. Pored toga, bili smo veoma dobri", poručio je Klop.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.