Katić, Simonović i Radenović među šestoricom koji više nisu igrači Zvezde

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić, Simonović i Radenović među šestoricom koji više nisu igrači Zvezde

U novu sezonu košarkaši Crvene zvezde Telekom ući će bez šestorice prvotimaca iz prethodne.

Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su po završetku sezone 2013/2014 istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja.

"KK Crvena zvezda želi ovim putem da im se zahvali na svemu, a pre svega na profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je Zvezda postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << minule sezone. Podsećamo, crveno-beli su po prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u nacionalnom Kupu. Takođe, prvi put su osvojili lidersku poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja (ABA liga). Zvezda je upisala najviše pobeda u jednoj sezoni u istoriji, čak 50, i posle 16 godina ponovo uspela da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja. Za sve što su prikazali u crveno-belom dresu dugujemo veliko hvala Simi, Rašku, Diju, Iti, Tadiji i Lipi. Želimo vam mnogo sreće i uspeha u budućnosti", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sa pripremama za narednu sezonu počeće 10. avgusta. Tog dana zakazano je okupljenje kada će biti obavljena sva neophodna medicinska testiranja i lekarski pregledi. Sa treninzima će se krenuti dan kasnije, a 15. avgusta planiran je odlazak na Zlatibor gde će biti sproveden bazični deo priprema.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se zahvalila šestorici, start 10. avgusta

Izvor: Mondo, 01.Avg.2014

Jedini predstavnik Srbije u Evroligi 2014/15 počeće pripreme u značajno izmenjenom sastavu...Foto: kkcrvenazvezda.rs..Kada ekipa Crvene zvezde Telekom, početkom oktobra, istrči na parket da odigra prvu zvaničnu utakmicu nove sezone, u sastavu će imati tačno polovinu novih lica u odnosu na tim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.