Kari stigao u Pionir - Selfi sa navijačem, pa pozdrav sa Cirbesom! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari stigao u "Pionir" - Selfi sa navijačem, pa pozdrav sa Cirbesom! (video)

Trener minhenskog Bajerna Svetislav Pešić stigao je u halu "Pionir" više od sat vremena pre početka utakmice sa Crvenom zvezdom Telekom, a evo kako je na hodniku ispoštovao navijača i pozdravio Maika Cirbesa.

Više od sat vremena pre početka večerašnje evroligaške utakmice između Crvene zvezde Telekom i minhenskog Bajerna trener gostujuće ekipe Svetislav Pešić stigao je u halu "Pionir".

Legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaški stručnjak bio je vidno raspoložen o čemu svedoči i detalj sa hodnika hale "Pionir" gde je jednom od navijača ispunio želju i podario mu mogućnost da uslika selfi.

Odmah nakon toga u dvoranu je ušao centar Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes koji se pozdravio sa legendom srpske i nemačke košarke.

Podsećamo da je Maik Cirbes svojevremeno branio boje Brose Basketsa pa poznastvo sa Svetislavom Pešićem datira iz doba kada su u Nemačkoj vodili bitke za trofeje.

Gleichzeitig mit Maik #Zirbes in der Halle angekommen. @Euroleague @kkcrvenazvezda #FCBB_live #CZTBAY pic.twitter.com/zlnEstVJhB

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) December 18, 2015
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.