Hoće li tribine u izdržati?! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li tribine u izdržati?! (video)

Navijači Crvene zvezde Telekom napravili su fenomenalnu atmosferu na startu večerašnjeg duela sa minhenskim Bajernom. Tribine su podrhtavale a sa tribina je grmela pesma "Delija".

Podatak da su karte za večerašnji duel između Crvene zvezde Telekom i minhenskog Bajerna planule u rekordnom roku obećavao je spektakl u hali "Pionir".

Već na startu utakmice koja odlučuje o plasmanu u TOP 16 fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige "Delije" su priredile atmosferu za pamćenje a pritom su korišćeni samo srce, ruke i glas!

Tribine hale "Pionir" bukvalno su podrhtavale na početku meča kada se prolomila pesma "Delija" koja je bez sumnje zaledila krv u venama košarkaša Bajerna.

Pogledajte kako je izgledala grmljavina sa tribina hale "Pionir".

Тресе се Пионир!!!

Posted by Дeлије Север Србија on петак 18. децембар 2015.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: Ko je čuo himnu Evrolige?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2015

"Delije" su odstupile od pravila da zvižde himni Evrolige. Umesto salve zvižduka, pred početak odlučujućeg meča za plasman u Top 16 Evrolige, "Pionir" je eksplodirao...Niko u dvorani, a ni oni ispred malih ekrana nisu čuli himnu Evrolige od zaglušujuće buke koje su stvarali navijači Zvezde....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.