Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 21:08

Kakvo veče na Malom Kalemegdanu: Mitrović dve godine u Zvezdi

Nekadašnji kapiten ponovo među crveno-belima

Dolazak Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu odjeknuo je regionom, a prelazak iskusnog beka nije jedini transfer iz Podgorice na Mali Kalemegdan.

Naime, stopama Ivanovića krenuo je i Luka Mitrović, povratnik u Crvenu zvezdu koji će sa šampionom Srbije i regiona potpisati ugovor na dve godine.

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kapiten Zvezde dogovorio je povratak u tim čiji je dres nosio od 2012. do 2017. godine i sa kojim je osvojio po tri titule u ABA ligi i prvenstvu Srbije, kao i četiri trofeja u Kupu Radivoja Koraća, te će zaoštrti konkurenciju na poziciji krilnog centra u redovima ekipe Dejana Radonjića.

Prethodne sezone u ABA ligi, igrajući za Budućnost, Mitrović je beležio 4,3 poena po utakmici, a na parketu je provodio u proseku 11 minuta. Od odlaska sa Malog Kalemegdana Mitrović branio je boje Bamberga, Mursije, Manrese i Hapoel Jerusalima.

⌛️🔴⚪️🧬#kkcz #TogetherWeStand #CrvenoBelaPorodica pic.twitter.com/DuK25YIt1P

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODGORIČANI BESNI NA IVANOVIĆA: Uradili NEŠTO što je postidelo PRAVE fanove! Danilo Nikolić PODRŽAO Nikolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Varvarski...Prelazak košarkaška Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu nije baš dobro prihvaćen među navijačima podgoričkog tima...Nepoznata osoba, ili više njih, prekrečili su mural koji je napravljen u njegovu čast u aprilu 2018. godine, kada je Budućnost osvojila titulu ABA lige,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.