Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 18:37

Veliki transfer na Jadranu: Ivanović dolazi u Zvezdu

Odlični bek stiže na Mali Kalemegdan

Transfer eksplozija na Jadranu! Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, dugogodišnji prvotimac podgoričke Budućnosti Nikola Ivanović pred potpisom je za Crvenu zvezdu. Ivanović na Mali Kalemegdan stiže kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa šampionom Crne Gore.

Reprezentativac Crne Gore bio je jedan od najistaknutijih igrača Budućnosti u protekle četiri godine. To mu je bio drugi mandat u ekipi iz Podgorice, pošto je prethodno takođe proveo četiri sezone u Morači, između 2011. i 2015. godine.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Ivanović pojačao Zvezdu

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović zvanično je potpisao za Crvenu zvezdu.

Nastavak na B92...

Kakvo veče na Malom Kalemegdanu: Mitrović dve godine u Zvezdi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021

Nekadašnji kapiten ponovo među crveno-belima..Dolazak Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu odjeknuo je regionom, a prelazak iskusnog beka nije jedini transfer iz Podgorice na Mali Kalemegdan...Naime, stopama Ivanovića krenuo je i Luka Mitrović, povratnik u Crvenu zvezdu koji će sa šampionom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.