PODGORIČANI BESNI NA IVANOVIĆA: Uradili NEŠTO što je postidelo PRAVE fanove! Danilo Nikolić PODRŽAO Nikolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 21:59

PODGORIČANI BESNI NA IVANOVIĆA: Uradili NEŠTO što je postidelo PRAVE fanove! Danilo Nikolić PODRŽAO Nikolu

Varvarski.

Prelazak košarkaška Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu nije baš dobro prihvaćen među navijačima podgoričkog tima.

Nepoznata osoba, ili više njih, prekrečili su mural koji je napravljen u njegovu čast u aprilu 2018. godine, kada je Budućnost osvojila titulu ABA lige, savladavši u dramatičnom finalu ljutog rivala Crvenu zvezdu.

Ovo što je Ivanoviću prekrečen mural/grafit šta god je izdaja a ne to što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišo u CZ

I masu treba svi da se stide toga jer je Ivanović zadužio i navijače i CG ne zna se koliko

Ali mi smo talav seljacki narod dok mi valjaš dobri smo kad nemam koristi od tebe ti si govno

— Bizzury 🚣🏻 (@PrincOdDeljana) June 18, 2021

Ipak, pravi navijači kažu da je izdaja to što je prekrečen mural, a ne to što je otišao.  Inače, Mural Nikole Ivanovića je odradio podgorički umetnik Mišo Joskić.

Oglasio se i košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić koji nije birao reči posle skandala sa muralom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Stidi se, Podgorice"

Izvor: B92, 19.Jun.2021, 12:28

Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić ogorčen je potezom navijača tog kluba...Simpatizeri ovog tima su u petak uveče prekrečili mural posvećen Nikoli Ivanoviću, koji je postao novi igrač Crvene zvezde...Mural je zgradu krasio od aprila 2018. i istorijske titule šampiona ABA lige koju je Budućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.