Kada će Marko Grujić ponovo na teren? Brzo, vrlo brzo

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada će Marko Grujić ponovo na teren? Brzo, vrlo brzo

„Odluku da Marko ne putuje u Španiju doneo je medicinski tim“, objasnio Jirgen Klop

Bio je novembar, Liverpul je igrao protiv Lidsa u okviru Liga Kupa, a Marko Grujić je na terenu proveo 90.minuta. Bila je to naznaka da nekadašnji vezista Crvene zvezde kupuje poverenje Jirgena Klopa i da je prošao period inicijacije na ostrvski fudbal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Međutim, prvo problemi sa zadnjom ložom, a potom i povreda skočnog zgloba ostavili su bez šanse momka sa Zvezdare da se bori za pristojnu minutažu. U protklom periodu je uglavnom vreme provodio u klupskoj ambulanti, a nije se našao na spisku putnika za mini pripreme u Španiji.

„To je odluka medicinskog tima. Bolje da je da Marko ostane kod kuće, jer ovde imamo odlične medicinske uslove. Grujić je blizu da se vrati u trenažni proces, ali ne dovoljno blizu. Verovatno je to jako neprijatna situacija za igrača. On sigurno oseća da je blizu povratka, ali još ne može da bude deo grupe. Samo zbog toga je Marko ostao u Liverpulu. Ne postoji drugi razlozi“, rekao je Jirgen Klop.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.