KVAL. ZA LŠ: Zvezda i Radnički dobili potencijalne rivale

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVAL. ZA LŠ: Zvezda i Radnički dobili potencijalne rivale

Potencijalni rivali vaterpolista Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona su mađarski Solnok, grčki Vuljagmeni, italijanski Pro Reko i Sintez iz Kazanja.
(FOTO: AP)
Crvena zvezda i Radnički su završili kao prvoplasirani u svojim grupama i igraće protiv ekipa koje su zauzele drugo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << s tim što crveno-beli ne mogu da dobiju Sintez, a Kragujevčani Pro Reko.
Zvezda je u trećem kolu grupe F u Beogradu savladala Sintez sa 9:8, dok je u grupi C Radnički u Soriju rutinski savladao zagrebačku Mladost 12:6.
Žreb za treću fazu kvalifikacija održaće se 14. oktobra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rivali Zvezde i Radničkog su...

Izvor: RTV Pink, 13.Okt.2013

. . . Potencijalni rivali vaterpolista Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona su mađarski Solnok, grčki Vuljagmeni, italijanski Pro Reko i Sintez iz Kazanja. .

Nastavak na RTV Pink...

Fudbal: “Radnički” se sapleo u Ruskom selu

Izvor: KovinEkspres.rs, 14.Okt.2013, 10:43

U 9. kolu Vojvođanske lige “Istok” fudbaleri Radničkog poraženi su od Crvene Zvezde rezultatom 2:1 u utakmici koja je odigrana u nedelju u Ruskom Selu. Nakon ovog poraza kovinski crno-beli  drže peto mesto. U narednom kolu kovinski vojvođanski ligaš igraće kod kuće sa Vršcem Unitedom i...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

I maler i izazov: Crvena zvezda na Pro Reko!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2013

Crvena zvezda to nije htela, ali će morati - za Ligu šampiona protiv slavnog Pro Reka!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.