KOPENHAGENOV SAJT ANALIZIRAO ZVEZDU: Ko god da počne biće problema (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPENHAGENOV SAJT ANALIZIRAO ZVEZDU: Ko god da počne biće problema (FOTO)

Utakmica će biti odigrana u utorak. Početak je u 20.45.

Fudbaleri Kopenhagena gostovaće Crvenoj zvezdi (utorak, 20.45) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a na sajtu danske ekipe pojavio se kraći tekst o crveno-belima. Tačnije, analizirani su igrači prvaka Srbije.

- Prvenstvo u Srbiji počelo je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko nedelja, a Zvezda je pobedila Javor i Radnički, dok je gostovanje Voždovcu odloženo. U petak ih očekuje utakmica na svom terenu, sa ekipom Mladosti. Na svakoj utakmici ove sezone na golu je bio Milan Borjan - navedeno je u tekstu, ali je ubrzo i napravljena greška pošto je navedeno da je reprezentativac Australije, a ne (kako jeste) Kanade.

- Filip Stojković i Milan Rodić će najverovatnije biti prvi izbor po bokovima, dok će Nemanja Milunović i Srđan Babić biti u centralnom delu odbrane. Oni su igrali u duelima sa Helsinkijem. Kao defanzivni vezni, Dušan Jovančić je počinjao u tandemu sa Brankom Jovičićem, koji je sada povredio koleno. Upoznali smo ga pre tri godine, još dok je bio u Amkaru. Umesto njega starter će biti 32-godišnji Španac, Hoze Alberto Kanjasa.  Zvezda ga je nedavno kupila od PAOK, ali ga se možda neki sećaju kao jednu od akvizicija Mihaela Laudrupa kada je bio menadžer Svonsija.

U veznom redu, u sredini će biti Marko Marin, dok će na jednoj strani biti El Fardu Ben. Na drugoj će biti Mirko Ivanić i Milan Jevtović. Marin je velika zvezda tim. Tehničar, omaleni Nemac ima impresivni CV, jer je igrao za Borusiju Menhengladbah, Verder, Čelsi, Sevilju, Fjorentinu, Anderleht, Trabzon i Olimpijakos. Pola od ovoga su bile pozajmice. Ben je junak plej-ofa protiv Salcburga, reprezentativac je Komora.

Vi ser nærmere på tirsdagens modstander fra Røde Stjerne - den aktuelle sæson samt klubbens europæiske meritter #fcklive #cldk https://t.co/zzduznz0sv pic.twitter.com/4xayIakpRu

— F.C. København (@FCKobenhavn) August 5, 2019

Ispred njih će biti Ričmond Boaći, a tu je i Milan Pavkov. Ko god da počne biće problema. Boaći je fudbaler iz Gane, ali nije toliko visok kao Pavkov. Na kraju je završio u Zvezdi, bio je u Đangsuu, ali se vratio. Nastavio je gde je stao, mada i Pavkov nije loša alternativa. Jednostavno pitajte Liverpul. Prošle sezone dao je Liverpulu oba gola u pobedi u Ligi šampiona - zaključeno je u analizi na sajtu Kopenhagena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Andree Sasu, devojke Andree Janonea

🥀

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 7. Мар 2019. у 5:34 PST

🐆

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 12. Феб 2019. у 7:42 PST

👀🤔

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 15. Јан 2019. у 5:27 PST

NL4YOU ❤️ @nikoleta_lozanova ❤️ 📸 @evlstudio #vogue #magazine #underwaterphotography

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 12. Дец 2018. у 12:14 PST

👀

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 10. Нов 2018. у 10:23 PST

🖤💎

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 19. Окт 2018. у 6:19 PDT

#summerneverending ❤️

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 21. Сеп 2018. у 12:24 PDT

📷 @evlstudio

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 29. Авг 2018. у 5:56 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOŠLI DA POBEDE: Pogledajte trening Kopenhagena na "Marakani" (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019

Utakmica će biti odigrana u utorak. Početak je u 20.45...Fudbaleri Kopenhagena odradili su poslednji trening pre utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (utorak, 20.45), protiv Crvene zvezde. Danski tim osetio je travu na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić"...Pogledajte i kako je to izgledalo...Možete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.