KK ZVEZDA: Još tri do četiri pojačanja

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK ZVEZDA: Još tri do četiri pojačanja

Trener Crvene zvezde Diva Milivoje Lazić na treningu otvorenom za medije otkrio klupske planove u nastavku prelaznog roka. Potraga za "trojkom" i "peticama". Marko Simonović već šuterski raspoložen, a asistent Milan Gurović zadovoljan.

prev next 0 0 0 0

 

1 / 4

 

2 / 4

 

3 / 4

 

4 / 4

Crveno-beli rade sve napornije na početku priprema za novu sezonu.

Okupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se u ponedeljak, a posle prvih ispitivanja i treninga pod vođstvom kondicionog trenera Aleksandra Lukmana, mladi šef stručnog štaba Milivoje Lazić blista od zadovoljstva.

"Prezadovoljan sam trenutnim radom, ali i sastavom tima. Trudimo se da na najbrži mogući način dovedemo još neka pojačanja. Mogu da kažem da su igrači došli odlično pripremljeni, jako ozbiljno su trenirali tokom pauze i za ova tri dana mogu da ih ocenim sa visokom ocenom", rekao je on.

Zadovoljan je i njegov prvi pomoćnik Milan Gurović. Bivši reprezentativac sa zadovoljstvom je gledao trening otvoren za medije i šuteve Marka Simonovića (10/10 za tri).

Prisutni su bili i Boris Savović i Luka Mitrović, novajlije u crveno-belom dresu, a na konstataciju novinara da centar Petar Popović nije sa ekipom, Lazić je dodao:

"Ovde je trenutno 14 igrača. Većina njih je pod ugovorom. Oni koji nisu pod ugovorom, sa njima se razgovara. Napravićemo dobru procenu šta i kako dalje. Na poziciji pet imamo Brauna, ali trebaju nam još dve petice. Nedostaje nam igrač na spoljnoj poziciji, još jedna trojka... Videćemo. Što se tiče Amerikanca Brauna, on stiže krajem nedelje i ekipi se priključuje na Zlatiboru gde će biti u funkciji od prvog treninga".

Crvena zvezda nastaviće pripreme na Zlatiboru. Tamo će odigrati dve ili tri prijateljske utakmice, a po povratku će 26. avgusta u Kraljevu odigrati humanitarnu utakmicu protiv Sloge.

"U planu nam je da odigramo između 9 i 11 utakmica u pripremnom periodu. U najavi je i jedan veoma jak turnir u Sofiji, ali videćemo. Ozbiljne ekipe su zainteresovane da sa nama igraju kontrolne utakmkice, ostaje samo da ugovorimo termine. Nisam siguran da ćemo imati generalnu probu, kao što je to bio slučaj prošle godine sa Bajernom. Ali, već sada mogu da kažem da ćemo sigurno pet ili šest utakmica igrati sa ekipama koje su evroligaškog kalibra", podvukao je Lazić.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.