Lazić: Prezadovoljan sam sastavom tima

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Avg.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Prezadovoljan sam sastavom tima

Trener Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je da je prezadovoljan radom njegovih košarkaša na početku priprema za predstojeću sezonu.
Prezadovoljan sam radom i sastavom tima. Trudimo se da na najbrži mogući način dovedemo još neka pojačanja, ali ne mogu ništa konkretno da kažem. Pokušaćemo da dovedemo što bolje košarkaše. Igrači su došli odlično pripremljeni, ozbiljno su trenirali – rekao je Lazić na otvorenom treningu.
Trener crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je istakao da će njegova ekipa pripremne utakmice igrati protiv timova evroligaškog kalibra.
Planiramo da odigramo između devet i 11 pripremnih utakmica. Ozbiljne ekipe su zainteresovane da sa nama igraju kontrolne mečeve. Već sada mogu da kažem da ćemo sigurno pet ili šest utakmica sa ekipama koje su evroligaškog kalibra – istakao je Lazić.
Najmlađi košarkaš Zvezde Luka Mitrović kazao je da je početni deo priprema najvažniji za njegovu ekipu.
Radi se dosta na snazi, kao i na svakom početku priprema. Svi znaju koliko je bitan ovaj deo da se što bolje spremimo kako bismo fizički spremni ušli u sezonu gde su Zvezdine ambicije najviše. Jako se trenira, zadovoljni smo i mi i stručni štab, ali smo tek na početku – kazao je Mitrović.
On je rekao da je prelazak u Zvezdu ovog leta ostvarenje sna.
– Ovo je ostvarenje mog sna. Kao mali sam pratio skoro sve utakmice i bio sam veliki navijač Zvezde. Sada sam ovde najmlađi i na meni je da se što boljim radom dokažem i izborim za što bolji status – rekao je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić: "Dovešćemo još pojačanja"

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2012

Trener Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da je prezadovoljan radom njegovih košarkaša na početku priprema za predstojeću sezonu. Najavio dolazak još nekolicine igrača, ali nije otkrio o kojim se košarkašima radi.

Nastavak na Sportske.net...

Lazić: Prezadovoljan sam radom i sastavom Zvezdinog tima

Izvor: Blic, 08.Avg.2012

Trener Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da je prezadovoljan radom njegovih košarkaša na početku priprema za predstojeću sezonu...Trener crveno-belih je istakao da će njegova ekipa pripremne utakmice igrati protiv timova evroligaškog kalibra..."Planiramo da odigramo između devet i 11...

Nastavak na Blic...

KK ZVEZDA: Još tri do četiri pojačanja

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012

Trener Crvene zvezde Diva Milivoje Lazić na treningu otvorenom za medije otkrio klupske planove u nastavku prelaznog roka. Potraga za "trojkom" i "peticama". Marko Simonović već šuterski raspoložen, a asistent Milan Gurović zadovoljan...prev next 0 0 0 0.. ..1 / 4.. ..2 / 4.. ..3 / 4.. ..4...

Nastavak na Mondo...

Lazić: Prezadovoljan sam radom i sastavom tima

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2012

Trener Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da je prezadovoljan radom njegovih košarkaša na početku priprema za predstojeću sezonu... "Prezadovoljan sam radom i sastavom tima. Trudimo se da na najbrži mogući način dovedemo još neka pojačanja, ali ne mogu ništa konkretno da kažem....

Nastavak na NaDlanu.com...

Lazović se sukobio sa saigračem

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2012

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Danko Lazović sukobio se danas na treningu sa saigračem Tomašom Hubočanom. .. "Prezadovoljan sam radom i sastavom tima. Trudimo se da na najbrži mogući način dovedemo još neka pojačanja, ali ne mogu ništa konkretno da kažem. Pokušaćemo da dovedemo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Zvezda počela pripreme

Izvor: RTS, 09.Avg.2012, 13:31

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u Beogradu pripreme za novu sezonu, a trener Milivoje Lazić od početka traži maksimalnu koncentraciju igrača. .."Na okupljanju je bilo 15 igrača. Održali smo i prvi sastanak gde sam ih upoznao sa onim što ih očekuje u narednom periodu. Od starta sam im stavio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.