Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Jun.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južna Afrika ostala bez SP zbog spektakularnog autogola bivšeg Zvezdaša

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Bernard Parker, na spektakularan način je ostavio svoju reprezentaciju bez plasmana na Svjetsko prvenstvo. Južna Afrika je gostovala Etiopiji u pretposljednjem kolu afričkih kvalifikacija, svjesna da je samo pobjeda ostavlja u trci za Mondijal u Brazilu jer je domaćin ušao u meč sa dva boda prednosti. Parker je najprije doveo Južnoafrikance u vođstvo u 33. minutu, ali kako je deset minuta kasnije Kebede poravnao rezultat, drama je počela da narasta. Slobodan udarac za Etiopljane sa desnog krila u 70. minutu bio je koban po Južnu Afriku, jer je Bernard Parker glavom, sa 15-ak Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/juzna-afrika-ostala-bez-sp-zbog-spektakularnog-autogola-bivseg-zvezdasa.html)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Bivši fudbaler Zvezde spektakularnim autogolom izbacio svoju Južnu Afriku sa Mundijala

Izvor: Press, 17.Jun.2013

Naime, Južna Afrika je gostovala Etiopiji u pretposlednjem kolu kvalifikacija i samo pobeda ju je ostavljala u igri za Brazil.. Počelo je dobro za afričke superorlove, pošto je baš Parker postigao gol za vođstvo u 33. minutu. Kabebe je izjednačio u 43, pa se u drugo poluvreme ušlo spuštenih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.