Jović na pregledima u Olimpijakosu, Zvezdi stiže malo obeštećenje!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović na pregledima u Olimpijakosu, Zvezdi stiže malo obeštećenje!

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović nalazi se u Atini na finalizaciji transfera u Olimpijakos, javlja specijalizovani grčki sajt Eurohups.

Kako se navodi, srpski reprezentativac nalazi se na medicinskim pregledima u Atini i ukoliko ih prođe potpisaće ugovor.

Isti izvor piše da će crveno-beli da dobiju obeštećenje od samo 50.000 evra, kao i da je Jović imao ponude Makabija iz Tel Aviva i Lokomotive >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kuban. Inače, Zvezda je od odlaska Luke Mitrovića dobila 220.000 evra, od Dženkinsovog 100.000 dolara.

Jovićem menadžer Aleksandar Rašković potvrdio je da je Jović u prestonici Grčke, ali samo zbog odmora.

Jović je tri sezone sa velikim uspehom nastupao za Crvenu zvezdu, osvojivši isto toliko titula ABA lige i Srbije, kao i dva nacionalna kupa.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENIGMA ‘STEFAN JOVIĆ’: Plejmejker na lekarskim pregledima u Olimpijakosu?! Zvezdi sića…

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017

Pre nekoliko dana odjeknula je informacija o odlasku Stefana Jovića u Olimpijakos, ali je to ubrzo demantovano.. Ipak, kako prenosi specijalizovani košarkaški portal „Eurohups“, Jović je juče doputovao u Atinu na lekarske preglede.. Jovic underwent medical exams in Athens by Olympiacos https://t.co/Ku8Iiqlwvy. —...

Nastavak na HotSport.rs...

Jović na pregledima u Olimpijakosu

Izvor: RTS, 04.Jul.2017

. Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović nalazi se u Atini na finalizaciji transfera u Olimpijakos, javlja specijalizovani grčki sajt Jurohups. Kako se navodi, srpski reprezentativac nalazi se na medicinskim pregledima u Atini i, ukoliko ih prođe, potpisaće ugovor.

Nastavak na RTS...

NOVI PREOKRET: Jović ipak ne ide u Pirej, vraća se na ‘mesto zločina’, poznato i koliko će Zvezda zaraditi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017

Saga oko potencijalnog transfera Stefana Jovića u Olimpijakos dobila je novi zaokret. ‘Eurohoops’ je objavio danas da je Jović na pregledima u Pireju, gde bi svakog trenutka mogao da postane igrač crveno-belih, ali izraelski novinar David Pik ima druge informacije.. David Pik je na Tviteru objavio,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.