Jović na pregledima u Olimpijakosu, Zvezdi stiže malo obeštećenje!

Samo lekarski pregledi dele Jovića od potpisa

  • 15

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović nalazi se u Atini na finalizaciji transfera u Olimpijakos, javlja specijalizovani grčki sajt Eurohups.

Kako se navodi, srpski reprezentativac nalazi se na medicinskim pregledima u Atini i ukoliko ih prođe potpisaće ugovor.

>>>Zvezda čestitala Čoviću rođendan: On je podigao temelje moćnog kluba!

>>>Španci tvrde da je Ognjen Kuzmić potpisao za Real!

>>>Mitrović na promociji u Bambergu rekao jednu surovu istinu!

Isti izvor piše da će crveno-beli da dobiju obeštećenje od samo 50.000 evra, kao i da je Jović imao ponude Makabija iz Tel Aviva i Lokomotive Kuban. Inače, Zvezda je od odlaska Luke Mitrovića dobila 220.000 evra, od Dženkinsovog 100.000 dolara.

Jovićem menadžer Aleksandar Rašković potvrdio je da je Jović u prestonici Grčke, ali samo zbog odmora.

Jović je tri sezone sa velikim uspehom nastupao za Crvenu zvezdu, osvojivši isto toliko titula ABA lige i Srbije, kao i dva nacionalna kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    4. jul 2017 | 10:39

    Odlicno, bolje da ste ga poklonili sta se brukate za tu sicu. Poklon "bratskom " klubu, koji daje i pozajmljuje igrace partizanu a Zvezdu iako im nije trebalo pobedjuje da ispadne. Neka Vas u pobede sledece godine vode navijaci Olimpijakosa koji dobro popunjavaju severnu tribinu. Zbog Vas i njih mi koji smo decenijama bili uz svoju Zvezdu, sada cemo ostati kuci. Srecno!

  • GdK

    4. jul 2017 | 10:49

    Nema tu nikakve 'enigme', SVAKO normalan ZNA da je ovaj KK FALSIFIKAT 'nastao' na UGASENOM ZIRO-RACUNU i NIKADA PRIHVACENOM DUGU od 17,5 miliona evra UGASENE KKcz, a koji i dalje postoji (dug), a ONI iskljucivo i 'zahvaljujuci' trenutnoj volji i projekciji SAMOREKLAMIRANJA i PROPAGIRANJA malih 'organa' (dokaz F4 EL-kupljeno domacinstvo..). Jednostavno, kratko i jasno, nisu projekat na duze staze i samim tim nemaju obavezu SAMO-STVARANJA i SAMOFINANSIRANJA, ONI su iskljucivo u 'sluzbi' i pod pokroviteljstvom BANKKKOMATA SEGREGACIJE I PODELE. Da li neko 'misli' SUPROTNO..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

  • (Dzon)3

    4. jul 2017 | 11:55

    Samo 50 000. Ova evro liga je najgore nesto.od ceka da dovede zvezda igrace. NEK IGRA FENER I DR.KOJI IMAJU PARA.OVO JE CIST LOPOVLUK!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA