Janković: Znao sam da će me smeniti, pre Niša su se dogovorili sa Pintom!

Izvor: Blic, 20.Mar.2013, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Znao sam da će me smeniti, pre Niša su se dogovorili sa Pintom!

Bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković angažman je završio porazom u Nišu od Radničkog sa 2:1, a rekao je da je znao da će klupu napustiti i pre te utakmice.

"Znao sam da je dogovor sa novim trenerom postignut pre utakmice u Nišu! Mogao sam da sačekam odluku Upravnog odbora i budem smenjen, nisam želeo tako da se rastanem od moje Zvezde", rekao je Aleksandar Janković za "Žurnal".

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sporazumnim raskidom saradnje napustio klub, a da je smenjen, stekao bi pravo na isplatu 150.000 evra. Njegova želja bila je da se taj novac uloži u budućnost kluba.

"Postigli smo načelan dogovor, narednih dana obaviće se tehnički detalji. Pre nekoliko godina oprostio sam 120.000 evra, a sada 150.000. Odrekao sam se uz želju i zahtev da sredstva budu usmerena za razvoj omladinske škole, izgradnju reflektora i popravku trave", dodao je Janković.

Povezane vesti: Sporazumni raskid ugovora sa Jankovićem, Sa Pinto novi trener Zvezde! Janković glavni kandidat za trenera Zvezde

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Janković znao šta mu se sprema...

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2013

Sada već bivši šef struke Crvene zvezde Aleksandar Janković otkrio je medijima da je još pre utakmice u Nišu znao da je klub postigao dogovor sa Portugalcem Sa Pintom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.