Iz Zvezde danas sve spektakularnije vesti, Deki našao pojačanje u Interu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 18:00

Iz Zvezde danas sve spektakularnije vesti, Deki našao pojačanje u Interu?!

Pojačanja se najavljuju ''kao na traci''!

Najpre da podsetimo na ono što smo već preneli - Slavoljub Srnić se definitivno vraća u Crvenu zvezdu, potpisivanje ugovora se očekuje do kraja dana ili sutra, a pregovara se i o povratku Duška Tošića na ''Marakanu''.

Ni to nije sve!

''Telegraf'' je tokom popodneva preneo svoja nezvanična saznanja da je trener Crvene zvezde Dejan Stanković naciljao još jednog krilnog igrača, i to u - milanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Interu!

U pitanju je 22-godišnji Aksel Bakajoko, francuski internacionalac, koji nastupa za U23 ekipu Intera.

On je još pre šest godina iz francuskog Red Stara došao u mlađe kategorije Intera, kasnije je išao na pozajmice u Sošo i Sent Galen, ali mu to nije pomoglo da se izbori za mesto u prvom timu Intera.

Ugovor sa ''Neroazurima'' mu ističe na leto i jasno je da ne bi trebalo da bude većih prepreka da već ove zime promeni sredinu, a Stanković zahvaljujući svojim vezama na ''Meaci'' ima priliku da to i iskoristi.

Zanimljiv igrač, na ''Transfermarktu'' je procenjen na 1.6 miliona evra, a ukoliko Stanković bude uporan, vrlo brzo ćemo saznati i šta Inter traži po pitanju transfera ovog igrača u Zvezdu.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Detalji: Bakajoko u Zvezdi za 12.000 mesečno, Interu 15 odsto od naredne prodaje

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2020

Ugovor na tri i po godine..Poznati su detalji transfera Aksela Bakajoka u Crvenu zvezdu. Brzonogi vezista će na stadionu Rajko Mitić mesečno zarađivati 12.000 evra, a Interu će umesto obeštećenja pripasti 15 posto od naredne prodaje momka rođenog u Parizu. Bakajoko (22) će parafirati ugovor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.