Zvezda se na Banjici oprašta od dvojice?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 11:39

Zvezda se na Banjici oprašta od dvojice?

Jednom ističe ugovor, drugi nije opravdao očekivanja...

Crvena zvezda danas igra svoj poslednji meč u kalendarskoj godini, na programu je osmina finala Kupa Srbije na Banjici protiv Rada.

To će najverovatnije značiti i oproštaj od crveno-belog dresa dvojice igrača koja bi trebalo da nastupe od prvog minuta.

Kako prenosi Sportski žurnal, Ričmond Boaći i Srđan Spiridonović će napustiti Marakanu ove zime.

Napadaču iz Gane ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe na kraju godine, a kako je izvesno da Zvezda neće produžiti saradnju sa njim rastanak je očekivan.

Sa druge strane, Spiridonović nije opravdao očekivanja i ima dozvolu da napusti klub, mada ukoliko ne pronađe adekvatan angažman u igri je i ostanak u Beogradu.

Ipak, mala je verovatnoća za tako nešto...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki povratak na Marakanu, ovo je Zvezdino prvo zimsko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020

Potvrdio i Mitar Mrkela...Crvenoj zvezdi sledi dodatno sređivanje ekipe nakon utakmice protiv Rada, a sportski direktor kluba sa Marakane Mitar Mrkela potvrdio je da je u planu veliki povratak bivšeg igrača "crveno-belih"...U pitanju je vezista Slavoljub Srnić, prenosi Informer!.."Tačno je, pričao...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezdina poslednja predstava u 2020. godini (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020

Oba tima promešala sastave...Crvena zvezda danas poslednji put izlazi na teren u 2020. godini...Na programu je osmina finala Kupa Srbije na Banjici gde će gostovati Radu, pa je trener aktuelnog šampiona Srbije odlučio da promeša sastav...CRVENA ZVEZDA Popović – Gobeljić, Eraković, Degenek -...

Nastavak na Sportske.net...

Poluvreme - Radunović šokirao Zvezdu, Spiridonović smirio "građevinare" (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020

Zanimljiv meč na Banjici...Nakon prvih 45 minuta meča osmine finala Kupa Srbije između Rada i Crvene zvezde na Banjici, rezultat je 0:0...Oba tima su promešala svoje sastave u poslednjoj utakmici u kalendarskoj 2020. godini, a posle samo četiri minuta igre Rad je poveo lepim golom Pavla Radunovića...Usledio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.