Itudis: Zvezda ima ambiciju, želju i viziju

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis: Zvezda ima ambiciju, želju i viziju

Trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis istakao je da njegov tim očekuje teška utakmica u Beogradu, s obzirom na to da Crvena zvezda igra 'naročito dobro' na svom terenu.

CSKA će u Areni pokušati da zabeleži petu vezanu pobedu u elitnom takmičenju, predvođen Nandom de Kolom koji je u poslednje tri utakmice beležio u proseku po 22 poena.

"Još jedna teška utakmica je pred nama. Zvezda je još konkurentnija ove godine. Igraju vrlo dobro i u gostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a naročito kod kuće. Igraju sa ambicijom, željom i vizijom. Moramo da budemo spremni za tešku utakmicu, fokusirani na stvari koje radimo najbolje", kazao je Itudis.

Ruski gigant je vodeći u ligi po broju postignutih koševa po utakmici, 88.2 u proseku, ali Zvezda bi mogla da profitira šutevima iz daljine, pošto su Moskovljani drugi u poretku po broju primljenih trojki po utakmici - 9.3 u proseku.

"Biće to dobra prilika za nas da pokažemo da možemo da igramo dobro i u takvom okruženju. Imamo iskustva igranja u Areni, tako da znamo kako je. Zvezda je energičan tim sa odličnim odnosom mladosti i iskustva. Ne samo da moramo da se nosimo s njihovom energijom, već moramo da ostanemo fokusirani na našu igru", dodao je Kajl Hajns.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA na programu je od 19 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 1. Sat pred početak utakmice moći ćete da gledate i Studio posvećen tom duelu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Itudis: Zvezda dobra u gostima, još bolja kod kuće

Izvor: B92, 15.Nov.2017

Dimitris Itudis, trener CSKA, rekao je da Crvena zvezda igra sa velikom ambicijom, željom i vizijom...Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 19 časova protiv CSKA iz Moskve u Beogradskoj areni, utakmicu sedmog kola Evrolige..."Još jedna teška utakmica je pred nama. Zvezda je još konkurentnija ove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.