Itudis: Zvezda dobra u gostima, još bolja kod kuće

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis: Zvezda dobra u gostima, još bolja kod kuće

Dimitris Itudis, trener CSKA, rekao je da Crvena zvezda igra sa velikom ambicijom, željom i vizijom.

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 19 časova protiv CSKA iz Moskve u Beogradskoj areni, utakmicu sedmog kola Evrolige.

"Još jedna teška utakmica je pred nama. Zvezda je još konkurentnija ove godine, igraju odlično u gostima, a još bolje kod kuće. Igraju sa ambicijom, željom i vizijom. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budemo spremni za tešku utakmicu, fokusirani na ono što radimo najbolje", rekao je Itudis za klupski sajt.

Posle šest kola Zvezda ima dve pobede i četiri poraza, a CSKA pet pobeda i poraz.

"Velika prilika za nas da pokažemo da možemo da igramo dobro i u takvoj vrsti okruženja. Već smo igrali u Areni, znamo kakav je osećaj. Zvezda je energičan tim sa odličnim odnosom mladih i iskusnih igrača. Ne samo da moramo da se suprotstavimo njihovoj energiji, već moramo da ostanemo fokusirani na našu igru", istakao je Kajl Hajns.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.