IVANIĆ SAMOKRITIČAN: Iz nekoga razloga očigledno nismo zaslužili da osvojimo ni bod

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 01:18

IVANIĆ SAMOKRITIČAN: Iz nekoga razloga očigledno nismo zaslužili da osvojimo ni bod

Zvezda je izgubila sve šanse da se palsira u dalji tok takmičenja.

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu iako će odigrati 13. decembra meč u Beogradu sa Mančester sitijem.

Povređeni Mirko Ivanić ispoštovao je srpske novinare u Bernu.

- Imali smo par šansi i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to ne realizuješ i primiš gol. Iz nekoga razloga očigledno nismo zaslužili da osvojimo ni bod. Ušli smo hrabro u ovu utakmicu. Stvorli smo tri šanse u prvih sedam minuta. Nije opravdanje prvi gol imalo je još 80 minuta da se igra posle toga.

Svakako da je loš rezultat imati samo bod posle pet kola i nematim više šansu za prolaz.

- Ovo je neuspeh. Cilj je bio da budemo treći. Moramo da se pogledamo u oči i sagledamo situaciju. Mi smo Ligu šampiona dobro odigrali, to je moje mišljenje, imali smo puno šansi na ovih pet mečeva, ali eto, nismo uspeli.

O povredi nije želeo mnogo da priča, ali je optimista.

- Iskrenuo sam zglob, ali rano je još da pričam o tome. Verovatno ću sutra po povratku raditi magnet.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRASO JE PRIZNAO SVOJ DEO KRIVICE: Što se Bahara tiče - "pričaćemo kasnije"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Zvezdi je ostao još meč sa Sitijem i onda je završena ovogodišnja "evropska odiseja"...Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu. Naravno motraće daž odigraju 13. decembra meč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.