KRASO JE PRIZNAO SVOJ DEO KRIVICE: Što se Bahara tiče - pričaćemo kasnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 01:48

KRASO JE PRIZNAO SVOJ DEO KRIVICE: Što se Bahara tiče - "pričaćemo kasnije"

Zvezdi je ostao još meč sa Sitijem i onda je završena ovogodišnja "evropska odiseja".

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu. Naravno motraće daž odigraju 13. decembra meč u Beogradu sa Mančester sitijem, ali više nema šansi za prolaz u dalji tok takmičenja.

Pred srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveštače došao je i Žan Filip Kraso, koji je jedan od onih igrača od kojih se daleko više očekivalo.

- Pokušali smo da pobedimo, primili smo dva gola, ali smo imali šanse da postigemo isto. Imali smo problem sa realizacijom, nismo postigli i to je rezultat. Imali smo šanse, morali smo postići gol, to je naš posao, mi napadači pogotovo.

Nezadovoljan je i razočaran kao i svi u Zvezdinoj ekspediciji.

- Da, razočaran sam, da sam postigao gol, bilo bi 2:1, napali bi i svašta je moguće. Razočaran sam, ali to je fudbal, to je igra.

Šta je problem sa realizacijom?

- Ne znam. Mi radimo na tome, ali nekada postignemo gol, nekada ne.

Kaže da nije pričao sa Baharom posle meča.

- Nismo još pričali, pričaćemo kasnije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Remi u Istanbulu – Junajted ostao bez pobede, Onana tragičar VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2023

Fudbaleri Mančester junajteda su remizirali sa Galatasarajom u Istanbulu, 3:3 (1:2), u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona...Imao je Junajted dva puta vođstvo, čak sa dva gola prednosti, ali se ekipa iz Istanbula vratila u meč sjajnom igrom Hakima Ziješa...Junajted je i dalje poslednji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.