ISTAKAO JE DVA IGRAČA: Sferopulosova posebna pohvala posle pobede nad Efesom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 23:28

ISTAKAO JE DVA IGRAČA: Sferopulosova posebna pohvala posle pobede nad Efesom

Novi trijumf crveno-belih u Beogradu.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je utiske neposredno posle pobede nad Efesom u Štark areni.

Crveno-beli su slavili (97:83) u 11. kolu Evrolige i sada su na skoru od četiri pobede i sedam poraza.

- U drugom poluvremenu smo igrali odličnu odbranu. Pohvalio bih Lazića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Lazarevića koji su odigrali odličnu odbranu. Posebno mi je drago što se ekipa borila i igrala timski - rekao je Sferopulos.

Sledeće nedelje se igra duplo kolo u elitnom takmičenju, a Zvezdu očekuju dva gostovanja u Španiji - Valensiji i Baskoniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sferopulos pred Cibonu: Igramo protiv organizovanog tima

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 15:57

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je Cibona dobro organizovan tim i da ekipa mora da bude spremna da u meču ABA lige odigra čvrstu utakmicu..."Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Cibona je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.