Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT PITANJE: Delije i Grobari, gde bi vaš ‘ljuti rival’ mogao da se oklizne? (ANKETA) (RASPORED)

Do kraja Superlige Srbije ostalo je još da se odigraju četiri kola, ‘večiti’ su i dalje izjednačeni, a navijači dva kluba se i dalje bave kalkulaacijama gde bi jedan od rivala mogao da se ‘oklizne’.

Crvena zvezda 46, Partizan 46, još 12 bodova je u opticaju, ko će biti novi šampion Srbije? Da, to je glavno sportsko pitanje koje već nedeljama trese Srbiju. Navijači i jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i drugog kluba se nadaju kiksu rivala u preostala četiri kola, a oba tima imaju po dva gostovanja, sada se postavlja pitanje ko ima klizavija…
Crvena zvezda je za sada u prednosti, jer bi u slučaju istog broja bodova odlučilo to što su crveno-beli bili prvi posle 30 odigranih kola u ligaškom delu sezone. Četa Miodraga Grofa Božovića trku nastavlja gostovanjem na krovu Tržnog centra u Zaplenskoj u subotu od 17 časova. Potom, na svom terenu dočekuje sjajnu lučansku Mladost, potom ide u Ivanjicu i na kraju dočekuje Radnički 21.maja.
Sa druge strane Partizan u petak ide u Ivanjicu, posle dočekuje Voždovac, potom ide u Niš i u poslednjem kolu dočekuje Mladost iz Lučana 21. maja. Psihološka igra se nastavlja…
CRVENA ZVEZDA:
6. maj – Voždovac (G)
13. maj – Mladost L (D)
17.maj – Javor (G)
21. maj – Radnički (D)
PARTIZAN:
5. maj – Javor (G)
13.maj – Voždovac (D)
17. maj – Radnički (G)
21. maj – Mladost L (D)
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.  
The post HOTSPORT PITANJE: Delije i Grobari, gde bi vaš ‘ljuti rival’ mogao da se oklizne? (ANKETA) (RASPORED) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.