Grof Božović gubi strpljenje, spreman da plati Portugalca iz svog džepa

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof Božović gubi strpljenje, spreman da plati Portugalca iz svog džepa

Kod Portugalca je postojala sumnja da će mu primanja kasniti pošto se informisao o finansijskoj situaciji na stadionu Rajko Mitić, ali mu je Božović čak rekao da će mu on isplatiti novac ako klub bude kasnio sa ispunjavanjem obaveza

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nedavno je javno progovorio o tome u kakvim uslovima sa radi prelazni rok u Ljutice Bogdana, a izgleda da je sada rešio ličnim primerom da pokaže koliko mu je stalo da crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imaju ozbiljan tim za sledeću sezonu.

Božović je nekoliko dana razgovarao sa portugalskim napadačem Ugom Vijeirom, doskorašnjim igračem moskovskog Torpeda, i uspeo je da ga ubedi da dođe u Zvezdu.

Kod Portugalca je postojala sumnja da će mu primanja kasniti pošto se informisao o finansijskoj situaciji na stadionu Rajko Mitić, ali mu je Božović rekao da će mu on isplatiti novac, ako klub bude kasnio sa ispunjavanjem obaveza.

Čini se da je upravo takva poruka crnogorskog stručnjaka bila ključna i Portugalac je rešio da spakuje kofere i dođe u Beograd kako bi se finiširali pregovori i potpisao ugovor.

Vijeira u Zvezdu stiže kao slobodan igrač, pošto je njegov prethodni klub Torpedo bankrotirao. Prošle sezone postigao je tri gola u dresu Moskovljana, a u karijeri je još igrao za Estoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting iz Hihona i Bragu.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NIJE NI DOŠAO, A SVE MU SE SMUČILO: Grof zavlači ruku i svoj džep i plaća pojačanje iz Portugalije

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015

Strateg Crvene zvezde Miodrag Božović tokom prethodnih dana prvi put je javno kazao da nije zadovoljan do sada učinjenim u prelaznom roku.. Kao što smo već preneli, on se požalio na dinamku dolaska novih igrača u klub sa stadiona “Rajko Mitić” usput ocenivši da mu je bilo obećano da će...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.